Parempaa hoitoa autollesi

Pesut:

Palveluihimme kuuluu henkilöautojen, maastoautojen, tila-autojen, pakettiautojen, matkailuautojen käsinpesut. Meillä autot pestään aina käsin, käyttäen pesukinnasta ja kuivausliinaa jolloin minimoidaan naarmujen syntyminen maalipinnalle. Emme käytä liuotinaineita kuin tarvittaessa, joten pesumme ovat vahaturvallisia. Me esipesemme ajoneuvon AINA vaahdottimen kanssa ennen kinnastelua, jolloin saamme isoimmat liat pois maalipinnalta ennen varsinaista käsinpesua.


Vahaukset:

Meillä vahauksessa käytetään laadukasta stardust ceramic wax kovavahaa. Ennen vahausta pesemme auton liuotinaineella ja teemme sille raudan- ja pienpoiston, näin saamme mahdollisimman puhtaan maalipinnan ennen vahausta. Myös muilla valikoimistamme löytyvillä vahoilla on mahdollista vahauttaa ajoneuvo (Fusso,Collinite), kysy lisää!

Pinnoitukset:

Pinnoituksessa käytämme Suomalaisiin olosuhteisiin ja Suomessa valmistettuja Stardust pinnotteita tai Gyeon pinnotteita. Stardust pcs1 ja Gyeon cancoat pro pinnoite ei tarvitse kiillotusta pohjalle, mutta suosittelemme aina kiilloitusta. Stardust pcs2 ja pcs5 sekä Gyeon Mohs+ ja Duraflex pinnoite vaatii aina hyvän pinnan, jotta se voidaan asentaa ajoneuvon pintaan, toimiakseen oikein pinta tulee olla hyvässä kunnossa ja vähintään 1-step myllytetty/kiilloitettu. Ennen edellämainittujen pinnotteiden asennusta, ajoneuvo pestään huolella jotta pinnalla ei ole enään mitään epäpuhtaiksia. Käytösämme on myös Stardust lasipinnoitte. Lasipinnoite luo lasille likaa ja vettä hylkivän pinnan ja näin lasi pysyy pidempään paremmassa kunnossa sekä ajoturvallisuus paranee.


Ajoneuvon myllytys/kiilloitus:

Käytössämme on laadukkaat Rupes kiillotuskoneet sekä Stardustin ja Rupes laikat. Kiillotusaineena käytämme Stardustin, CarPro, Rupes, Gyeon, Cartec aineita. Kiilloitukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, joko 1-step, 2-step, 3-step tai enemmän. Näiden vaiheiden erona on, että kuinka syviä naarmuja pinnalta halutaan poistaa. Kiillotukseen tarvitsemme aikaa aina vähintään yhden päivän, joten aika on hyvä varata ajoissa.

Ajoneuvon vesihionta:

Auton vesihionnalla voimme poistaa syvimmätkin naarmut, toki kaikkia naarmuja ei aina voi poistaa koska joskus naarmut ovat menneet pohjiin asti. Vesihionnalla voimme myös tasoittaa ajoneuvosi pinnat mikäli siinä on "ns appelsiiniä" eli pinta ei ole tasainen maalauksen jäljiltä. Vesihionnan avulla saamme autostasi paremman kuin uutena, saamme poistettua kaikki poistettavissa olevat jäljet ja voimme saavuttaa jopa 100% virheettömän näyttelytason pinnan!


Ajovalojen kiilloitus: 

Käsittelyssä vesihiomme umpiot asteittain jonka jälkeen ne kiilloitetaan, lopuksi pinnalle asennetaan muoviumpioille tarkoitettu pinnoite. Pinnoite suotaa umpioita UV-säteilyltä ja ne eivät enään haalistu, samalla pinnoite suojaa umpioita pieniltä naarmuilta ja ne on helpompi pitää puhtaana.

 

Sisätilojen puhdistukset:

Käytössämme on kärcherin laadukkaat tekstiilipesurit sekä märkä/kuiva imurit. Sisätilojen puhdistukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan! Voimme myös tarvittaessa käyttää hajusteettomia pesuaineita sekä kemikaalivapaita pesuaineita.

Nahkojen käsittelyt ja korjaukset:

Nahkapenkeille käytämme Colourlock nahansuoja-aineita. Aine estää erilaisten tahrojen imeytymisen nahan pintaan, lisäksi se estää hiekan tai muun kuluttavan lian hieroutumisen nahan pintaan. Nahansuoja-aine suojaa myös UV-säteilyltä joka estää auringonvalon haalistavan vaikutuksen. Nahanhoitoaineella voimme palauttaa nahkaan luonnollisen rasvaisuuden ja kimmoisuuden ja näin se ei ala halkeilemaan ja kulumaan.
Voimme värjätä nahan alkuperäiseen sävyyn tai voimme myös värjätä nahan valitsemallasi värillä.
Colourlock tuotteilla värjätyt ja korjatut nahat ovat kestävämmät kuin tehtaalta tullessaan, me sekoitamme värin sekaan kovetteen joka antaa nahalle erittäin hyvän rasituskestävyyden.
Colourlock tuotteita käyttävät useat valmistajat ja tahot, kuten: BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Harvey Norman, McDonalds, Audi, Volkswagen, Lufthansa ja moni muu!
Colourlock tuotteille on myönetty monen valmistajan sertifikaatti, joten me voimme suorittaa niille myös takuukorjaukset.
Alapuolella RAL kartta jossa yleisimmät värit, voit myös halutessasi valita toisen valmistajan värit.


Voimme korjata ja eheyttää

  • Aitoa ja keinonahkaa!
  • Värimuutokset, voimme vaihtaa tarvittaessa koko sisustan värityksen
  • Penkin uudelleen maalaus alkuperäiseen sävyyn
  • Kuivan, kovan, murtuneen, palaneen tai repeytyneen nahan, (saumakohdat mahdollisesti)
  • Palkeenkielet sekä naarmut
  • Veden ja rasvojen aiheuttamat vahingot
  • Reijät
  • Lemmikkien aiheuttamat jäljet


Verhoilupalvelut:

Käytössämme on myös tarvittaessa verhoilija, verhoilijalla on 20 vuoden kokemus alalta.

Teemme laadukkaat auton penkien verhoilut kaikkiin malleihin.Voimme korjata niin kangas kuin nahkaverhoilut. Ajoneuvon verhoilua korjaamalla parannat merkittävästi viihtyvyyttä ja matkustusmukavuutta sekä nostat ajoneuvosi arvoa.
Korjauksissa käytämme alkuperäisiä materiaaleja tai laadukkaampia alkuperäistä vastaavia materiaaleja.
Nahkojen korjauksessa voimme värjätä uuden nahan vastaamaan vanhan sisustan väritystä.

Voimme arvioida korjauksen hinnan kuvien perusteella. 
Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Kankaiden käsittelyt:

Käsittelemme myös kangas sekä nahkapenkkejä. Pesemme tarvittaessa penkit niille tarkoitetuilla aineilla, jonka jälkeen penkit voidaan käsitellä. Kangaspenkkien käsittelyyn käytämme niille tarkoitettua pinnoitetta, käsittely tekee penkeille likaa ja vettä hylkivän pinnan.


Otsonointi:

Käytössämme on laadukkaat Biozonen otsonaattorit. Biozone UV-ilmanpuhdistimet ovat tehokkaita tuhoamaan homeita, viruksia, bakteereita, eläinpölyä ja hajuja. Lisäksi huoneen ioni-tasapaino parantuu huomattavasti. Negatiivisen ionituotannon ansiosta ilmanpuhdistin varaa ilmassa leijuvat pölypartikkelit, joten ilmassa leijuvan pölyn määrä vähenee merkittävästi.


Vuokralaitteet:

Vuokraamme tekstiilipesuria, kiillotus/myllytys koneita, maalipinnan paksuusmittaria sekä otsonaattoria.


Renkaiden vaihdot:

Käytössämme on saksinostin sekä ammattitason paineilmatyökalut ja akkutyökalut. Näillä mahdollistamme nopeat renkaiden vaihdot.


Optimoinnit:

Meidän kauttamme saat myös ajoneuvojen optimoinnit, mutta miksi valita optimointi meidän kautta?
Säästät aikaa ja rahaa!
Hoidamme samalla ajoneuvosi optimoinnin, kun tuot esimerkiksi autosi meille kiillotukseen ja pinnotukseen. Turbotehoa Aki tulee meille paikan päälle tekemään tarvittavat muutokset autoosi ja samalla me laitamme autosi kuntoon.


Yrittäjä palvelut:

Autoliikkeille ja taksi yrittäjille tarjoamme räätälöityjä paketteja, kysy rohkeasti! Taksien siivoukset onnistuvat 24h palveluna. Soita ja kysy! 

Posti
Puhelu
Tietoja
Instagram