Parempaa hoitoa autollesi

Pesut:

Palveluihimme kuuluu henkilöautojen, maastoautojen, tila-autojen, pakettiautojen, matkailuautojen käsinpesut. 

Meillä autot pestään aina käsin, käyttäen kattavaa esipesua, pesukinnasta, paineilmaa ja kuivausliinaa jolloin minimoidaan naarmujen syntyminen maalipinnalle. 

Emme käytä liuotinaineita kuin tarvittaessa, joten pesumme ovat vahaturvallisia. Me esipesemme ajoneuvon AINA vaahdottimen kanssa ennen kinnastelua, jolloin saamme suurimman lian pois maalipinnalta ennen varsinaista käsinpesua.


Vahaukset:

Meillä vahauksessa käytetään laadukkaita luonnon- ja synteettisiä kovavahoja asiakkaan toiveen mukaan. 

Ennen vahausta pesemme auton liuotinaineella sekä teemme raudan- ja pienpoiston, näin saamme mahdollisimman puhtaan maalipinnan ennen vahausta. Vahoina käytämme mm. Gyeon Wax, Soft99 Fusso Coat, Stardust PCS Wax sekä Collinite 476S. Kysy lisää!


Pinnoitukset:

Pinnoituksessa käytämme Suomalaisiin olosuhteisiin ja Suomessa valmistettuja Stardust pinnotteita ja Gyeon pinnotteita.

Stardust PCSH ja Gyeon Cancoat Pro pinnoitteet eivät tarvitse kiillotusta pohjalle, mutta suosittelemme aina kiillotusta.

Stardust PCS2, PCS5 sekä Gyeon Infinite Evo pinnoitteet vaativat aina hyvän pinnan, jotta se voidaan asentaa ajoneuvon pintaan, toimiakseen oikein pinta tulee olla hyvässä kunnossa ja vähintään 1-step myllytetty/kiillotettu. 

Ennen edellämainittujen pinnotteiden asennusta, ajoneuvo pestään huolella, jotta pinnalla ei ole enää mitään epäpuhtauksia. 

Käytösämme on myös Stardust PCSG sekä Gyeon View lasipinnoitte. Lasipinnoite luo lasille likaa ja vettä hylkivän pinnan ja näin lasi pysyy pidempään paremmassa kunnossa sekä ajoturvallisuus paranee.

Myös mönkijöiden, moottorikelkkojen ym. ajoneuvojen pinnoitus sekä kiillotus onnistuu. 


Ajoneuvon myllytys/kiillotus:

Käytössämme ovat laadukkaat Rupes kiillotuskoneet sekä Stardust ja Rupes sarjan kiillotuslaikat. Kiillotusaineena käytämme Stardust, CarPro, Rupes, Gyeon sekä Cartec aineita. Kattava valikoima eri kiillotusaineita varmistaa aina loistavan lopputuloksen huolimatta ajoneuvon merkistä tai mallista. 

Kiillotukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, joko 1-step, 2-step, 3-step tai enemmän. Näiden vaiheiden erona on, että kuinka syviä naarmuja pinnalta halutaan poistaa. Kiillotukseen tarvitsemme aikaa aina vähintään yhden päivän, joten aika on hyvä varata ajoissa.

Ajoneuvon vesihionta:

Auton vesihionnalla voimme poistaa syvimmätkin naarmut, toki kaikkia naarmuja ei aina voi poistaa koska joskus naarmut ovat menneet pohjaväriin asti. 

Vesihionnalla voimme myös tasoittaa ajoneuvosi pinnat mikäli siinä on ns. "appelsiinia" eli pinta ei ole tasainen maalauksen jäljiltä. Vesihionnan avulla saamme autostasi paremman kuin uutena, saamme poistettua kaikki poistettavissa olevat jäljet ja voimme saavuttaa jopa 100% virheettömän näyttelytason pinnan!


Ajovalojen kiilloitus: 

Käsittelyssä vesihiomme umpiot asteittain, jonka jälkeen ne kiillotetaan. Lopuksi pinnalle asennetaan muoviumpioille tarkoitettu pinnoite. Pinnoite suotaa umpioita UV-säteilyltä ja ne eivät enää haalistu, samalla pinnoite suojaa umpioita pieniltä naarmuilta ja ne on helpompi pitää puhtaana.

 

Sisätilojen puhdistukset:

Käytössämme on Kärcherin laadukkaat tekstiilipesurit sekä märkä/kuiva imurit. Sisätilojen puhdistukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan! Käytämme pehmeitä liinoja, brusheja, mietoja pesuaineita sekä paineilmaa puhdistuksen yhteydessä.. Voimme myös tarvittaessa käyttää hajusteettomia pesuaineita sekä kemikaalivapaita pesuaineita.

Nahkojen käsittelyt ja korjaukset:

Nahkapenkeille sekä pinnoille käytämme Colourlock nahansuoja- ja puhdistusaineita. Nahansuoja-aine estää erilaisten tahrojen imeytymisen nahan pintaan, lisäksi se estää hiekan tai muun kuluttavan lian hieroutumisen nahan pintaan. 

Nahansuoja-aine suojaa myös UV-säteilyltä joka estää auringonvalon haalistavan vaikutuksen. Nahanhoitoaineilla voimme palauttaa nahkaan luonnollisen rasvaisuuden ja kimmoisuuden ja näin se ei ala halkeilemaan ja kulumaan.

Voimme värjätä myös nahan alkuperäiseen sävyyn tai voimme värjätä nahan valitsemallasi värillä.

Colourlock tuotteilla värjätyt ja korjatut nahat ovat lähtökohtaisesti kestävämmät, kuin tehtaalta tullessaan. Me sekoitamme värin sekaan kovetteen, joka antaa nahan pinnalle erittäin hyvän rasituskestävyyden.

Colourlock tuotteita käyttävät useat valmistajat ja tahot, kuten: BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Harvey Norman, McDonalds, Audi, Volkswagen, Lufthansa ja moni muu! Colourlock tuotteille on myönetty monen valmistajan sertifikaatti, joten me voimme suorittaa niille myös takuukorjaukset.

Alapuolella RAL kartta jossa yleisimmät värit, voit myös halutessasi valita toisen valmistajan värit.

Voimme korjata ja eheyttää

  • Aitoa ja keinonahkaa!
  • Värimuutokset, voimme vaihtaa tarvittaessa koko sisustan värityksen
  • Penkin uudelleen maalaus alkuperäiseen sävyyn
  • Kuivan, kovan, murtuneen, palaneen tai repeytyneen nahan, (saumakohdat mahdollisesti)
  • Palkeenkielet sekä naarmut
  • Veden ja rasvojen aiheuttamat vahingot
  • Reijät
  • Lemmikkien aiheuttamat jäljetKankaiden käsittelyt:

Käsittelemme myös kangas sekä nahkapenkkejä. Pesemme tarvittaessa penkit niille tarkoitetuilla aineilla, jonka jälkeen penkit voidaan käsitellä. Kangaspenkkien käsittelyyn käytämme niille tarkoitettua pinnoitetta, käsittely tekee penkeille likaa ja vettä hylkivän pinnan.


Lisävaloasennukset:

Teemme lisävaloasennukset rekisterikilven telineeseen laadukkailla ja kirkkailla Purelux valoilla. Mallistossa eri vaihtoehtoja. Myös CAN-väylään sopivat asennukset.


Otsonointi:

Käytössämme on laadukkaat Biozonen otsonaattorit. Biozone UV-ilmanpuhdistimet ovat tehokkaita tuhoamaan homeita, viruksia, bakteereita, eläinpölyä ja hajuja. Lisäksi huoneen ioni-tasapaino parantuu huomattavasti. Negatiivisen ionituotannon ansiosta ilmanpuhdistin varaa ilmassa leijuvat pölypartikkelit, joten ilmassa leijuvan pölyn määrä vähenee merkittävästi.


Vuokralaitteet:

Vuokraamme tekstiilipesuria, sekä otsonaattoria.


Renkaiden vaihdot:

Käytössämme on saksinostin sekä ammattitason paineilmatyökalut ja akkutyökalut. Näillä mahdollistamme nopeat renkaiden vaihdot.


Yrittäjä palvelut:

Autoliikkeille tarjoamme räätälöityjä paketteja, kysy rohkeasti!

 

Posti
Puhelu
Tietoja