Parempaa hoitoa autollesi

Vuokralaitteet:

Tekstiilipesurin vuokraus 25€/vrk tai 45€/viikonloppu
sis:kärcher Puzzi 8/1 C Painehuuhtelulaiteen, pienen suulakkeen jolla peset helposti esimerkiksi auton penkit ja muut pinnat, pesuaineen joka riittää noin 4-6m2 pestävälle alalle.

Tekstiilipesuriin pesuaine tabletti 2€
sis:yhden pesuaine tabletin tekstiilipesuriin, riittoisuus 2-3m2.Otsonaattorin vuokraus 40€/vrk tai 60€/viikonloppu
sis:biozone 30 otsonaattorin, otsonaattori puhdistaa jopa 180m2 alan.
Biozone PR laite on joustava ratkaisu kemikaalivapaaseen hajujen ja infektioita aiheuttavien mikro-organismien, homeen ja muiden harmillisten epäpuhtauksien torjuntaan. 

  • tuhoaa bakteereja
  • tuhoaa viruksia
  • tuhoaa pieneliöitä
  • tuhoaa homeitiöitä
  • poistaa epämiellyttävät hajut
  • hajottaa orgaaniset epäpuhtaudet
  • neutraloi terveydelle haitalliset kaasutMaalipinnan paksuusmittari 15€/vrk
sis: Etari md-666 maalipinnan paksuusmittarin jolla voit mitata ajoneuvosi maalipinnan paksuuden ja tarkistaa helposti että onko se esim kolaroitu. Mittarilla näet myös onko maalipinnan alla kittiä tai onko se uudelleen maalattu. Mittari toimii kaikilla metalli sekä alumiini pinnoilla. Mittari on myös aivan ehdoton varuste maalipinnan kiillotuksen/myllytyksen yhteydessä.


Rupes lhr15 mk1 kiillotuskone 20€/vrk
sis: Rupes lhr15 mk1 kiillotuskoneen. Koneella on aloittelijankin helppo harjoitella auton pintojen naarmujen poistoa. Kysy myös laikkoja ja aineita mikäli et niitä omista, laikat ja aineet eivät kuulu hintaan! Huom voit myös vuokrata meiltä tilat jossa voit kiillottaa ajoneuvosi, kysy hintaa!


Rupes lhr75e kiillotuskone 20€/vrk
sis: Rupes lhr75e kiillotuskoneen. Koneella on aloittelijankin helppo harjoitella auton pintojen naarmujen poistoa. Tällä pienemmällä rupesilla on helppo päästä hankaliin paikkoihin jonne et isommilla koneilla pääse. Kysy myös laikkoja ja aineita mikäli et niitä omista, laikat ja aineet eivät kuulu hintaan! Huom voit myös vuokrata meiltä tilat jossa voit kiillottaa ajoneuvosi, kysy hintaa!


Posti
Puhelu
Tietoja
Instagram