Parempaa hoitoa autollesi

Pinnoitukset:


Stardust PCSH pinnoitus käsittely kesto 6-12kk 

alk: 120€

Stardust perheen kevyin pinnoite on ERINOMAINEN vaihtoehto perinteiselle vahaukselle. Stardust PCS1 pinnoite kestää kaikki auton pinnoille tarkoitetut kemikaalit, joten voit myös tarvittaessa käyttää liuottimia. 

Pinnoite suojaa ajoneuvosi maalipinnan oikein hoidettuna jopa 12kk ajan. Käsittely ei sisällä koneellista kiillotusta vaan se veloitetaan AINA erillisenä työnä. 

'Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto on mitattu 18tkm/vuosi.


Stardust PCS2 pinnoitus käsittely kesto 18-24kk/30-40tkm

alk: 299€

Uudistettu Stardust PCS2 pinnoite muodostaa ajoneuvosi pinnalle kovan fyysisen kalvon jota mikään muu "halvemman" luokan pinnoite ei tee! Uudessa Stardust PCS2 pinnoitteessa on huomioitu asiakkaiden toiveet kovasta pinnasta, joita yleensä lippulaiva pinnoitteet tekevät. 

Stardust Stardust PCS2 on hinta laatusuhteeltansa lyömätön vaihtoehto. PCS2 pinnoite kestää kaikki autoille tarkoitetut kemikaalit, myös liuottimet! Käsittely ei sisällä koneellista kiillotusta vaan se veloitetaan AINA erillisenä työnä. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. 

Pinnoitteen kesto on mitattu 18tkm/vuosi.


Stardust PCS5 pinnoitus käsittely kesto 36-60kk/60-100tkm

alk: 549€

Stardust PCS5 pinnoite on yksi parhaista pinnotteista mitä markkinoilla on tarjolla, pinnoite antaa autollesi kovan suojakerroksen joka suojaa ajoneuvoasi kevyiltä naarmuilta ja pyörteiltä. 

Pinnoite tekee auton pinnalle kovan kalvon jota voisi verrata toiseen "lakkakerrokseen" paitsi pinnoite on huomattavasti kovempi kuin lakka. Tämä pinnoite suojaa autosi jopa huimat 60kk eli 5 VUODEN ajan! Stardust PCS5 pinnoite kestää kaikki auton pinnoille tarkoitetut kemikaalit, myös liuottimet! 

Tämä pinnoite vaatii AINA auton koneellisen kiillotuksen jotta se voidaan ajoneuvollesi asentaa. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto on mitattu 18tkm/vuosi.


GYEON Infinite EVO kesto 36-60kk/60tkm

alk: 699€

GYEON Infinte EVO muodostaa ajoneuvosi pinnalle ennennäkemättömän kovan ja liukkaan pinnan. GYEON Infinite EVO on erittäin hydrofobinen pinnoite ja antaa ajoneuvollesi uskomattoman kiillon! 

Tämä on sinun valintasi joka haluat autollesi vain parasta. Pinnoitteen kesto on jopa yli 5v. GYEON Infinite EVO pinnoite kestää kaikki auton pinnoille tarkoitetut kemikaalit. 

GYEON Infinite EVO vaatii AINA koneellisen kiillotuksen ennen asennusta. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto on mitattu 16tkm/vuosi.


GYEON Infinite EVO + Top Coat kesto jopa yli 60kk/100tkm

alk: 899€


GYEON Infinite EVO + Top Coat  muodostaa ajoneuvosi pinnalle ennennäkemättömän kovan ja liukkaan pinnan. GYEON Infinite EVO on erittäin hydrofobinen pinnoite ja antaa ajoneuvollesi uskomattoman kiillon!

Top Coat käsittely lisää pinnoitteen kestoa, hydrofobisuutta sekä kiiltoa!GYEON Cancoat pro EVO kesto 12kk/15tkm 

alk: 199€

GYEON Cancoat PRO antaa erinomaisen suojan autollesi jopa 1 vuoden ajan. GYEON Cancoat PRO voidaan myös käyttää boostaamaan muiden GYEON pinnotteiden ominaisuuksia, sillä voidaan myös lisätä muiden pinnotteiden kestoa yli ilmoitettujen kestojen.

GYEON Cancoat PRO tekee autosi pinnalle likaa hylkivän ja erittäin liukkaan pinnan, se myös kestää kaikki autojen pinnoille tarkoitetut kemikaalit. 

Cancoat PRO voidaan asentaa ajoneuvoosi myös ilman erillistä kiillotusta, mutta kiilloitus on aina suositeltavaa. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto mitattu 16tkm/vuosi.


Gyeon Wetcoat pikapinnoitus kesto n. 3kk 

alk: 50€ 

GYEON Wetcoat kevyspinnoite antaa nopean ja helpon suojan autollesi. GYEON Wetcoat voidaan asentaa käsittelemättömälle pinnalle tai boostaamaan olemassa olevaa vahaa/pinnoitetta. Käsittely sisältää perus pesun, raudan- pienpoisto veloitetaan erikseen mikäli sille on tarve.


Tuulilasin pinnoitus Stardust PCSG pinnoitteella kesto 12kk/20tkm

alk: 35€ 

 
Auton lasipinnoille sadesuojaksi kehitetty lasipinnoite parantaa ajamisen turvallisuutta sateella. Stardust PCSG-käsittely suojaa autosi lasipintoja. Pinnoite pitää lasipinnat puhtaampana ja tahrattomana sekä parantaa olennaisesti näkyvyyttä. Suosittelemme lasin kiilloitusta ennen pinnoitteen asennusta jolloin saavutetaan maksimaalinen kesto ja paras lopputulos. 

Käsittely ei sisällä kiillotusta vaan se veloitetaan erikseen mikäli sille on tarve, käsittely sisältää käsiteltävän lasin pesun.


Kaikkien auton lasien pinnoitus  kesto noin 12kk/20tkm

alk: 100

Auton lasipinnoille sadesuojaksi kehitetty lasipinnoite parantaa ajamisen turvallisuutta sateella. Stardust PCSG-käsittely suojaa autosi lasipintoja. Pinnoite pitää lasipinnat puhtaampana ja tahrattomana sekä parantaa olennaisesti näkyvyyttä. Suosittelemme lasin kiilloitusta ennen pinnoitteen asennusta jolloin saavutetaan maksimaalinen kesto ja paras lopputulos. Käsittely ei sisällä kiillotusta vaan se veloitetaan erikseen mikäli sille on tarve, käsittely sisältää käsiteltävän lasin pesun.


Vanteiden pinnoitus 

alk: 200sarja

Vanteiden pinnoitus tekee vanteiden pesusta helppoa ja vaivatonta! Pinnoitettuun vanteeseen lika ei pinty/pala kiinni ja se on helppo pestä ja pitää puhtaana. 


Muiden kulkuneuvojen pinnoitus

Meillä onnistuu myös veneiden, mönkijöiden, moottorikelkkojen tai vaikka ruohonleikkurin pinnoitus. Myös raskaan kaluston pinnoitukseen löytyy vaihtoehtoja!

Kysy tarjous!


Posti
Puhelu
Tietoja