Parempaa hoitoa autollesi

Pinnoitukset:

Stardust PCS1 pinnoitus käsittely, kesto 6-12kk alk:89€

Stardust perheen kevyin pinnoite on ERINOMAINEN vaihtoehto perinteiselle vahaukselle. Stardust PCS1 pinnoite kestää kaikki auton pinnoille tarkoitetut kemikaalit, joten voit myös tarvittaessa käyttää liuottimia. Pinnoite suojaa ajoneuvosi maalipinnan oikein hoidettuna jopa 12kk ajan. Käsittely ei sisällä koneellisa kiillotusta vaan se veloitetaan AINA erillisenä työnä. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto on mitattu 18tkm/vuosi.


Stardust PCS2 pinnoitus käsittely, kesto 18-24kk alk:249€

Uudistettu Stardust PCS2 pinnoite muodostaa ajoneuvosi pinnalle kovan fyysisen kalvon jota mikään muu "halvemman" luokan pinnoite ei tee! Uudessa Stardust PCS2 pinnoitteessa on huomioitu asiakkaiden toiveet kovasta pinnasta, joita yleensä lippulaiva pinnoitteet tekevät. Stardust Stardust PCS2 on hinta laatusuhteeltansa lyömätön vaihtoehto. Stardust PCS2 pinnoite kestää kaikki autoille tarkoitetut kemikaalit, myös liuottimet! Käsittely ei sisällä koneellista kiillotusta vaan se veloitetaan AINA erillisenä työnä. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto on mitattu 18tkm/vuosi.


Stardust PCS5 pinnoitus käsittely, kesto 48-60kk alk:499€

Stardust PCS5 pinnoite on yksi parhaista pinnotteista mitä markkinoilla on tarjolla, pinnoite antaa autollesi kovan suojakerroksen joka suojaa ajoneuvoasi kevyiltä naarmuilta ja pyörteiltä. Pinnoite tekee auton pinnalle kovan kalvon jota voisi verrata toiseen "lakkakerrokseen" paitsi pinnoite on huomattavasti kovempi kuin lakka. Tämä pinnoite suojaa autosi jopa huimat 60kk eli 5 VUODEN ajan! Stardust PCS5 pinnoite kestää kaikki auton pinnoille tarkoitetut kemikaalit, myös liuottimet! Tämä pinnoite vaatii AINA auton koneellisen kiillotuksen jotta se voidaan ajoneuvollesi asentaa. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto on mitattu 18tkm/vuosi.


GYEON Duraflex, kesto 60kk alk:799€

GYEON Duraflex muodostaa ajoneuvosi pinnalle ennennäkemättömän kovan ja liukkaan pinnan. GYEON Duraflex on markkinoiden hydrofobisin pinnoite ja se antaa ajoneuvollesi uskomattoman kiillon! Tämä on sinun valintasi joka haluat autollesi vain parasta. GYEON Duraflex kesto on jopa yli 5v. GYEON Duraflex pinnoite kestää kaikki auton pinnoille tarkoitetut kemikaalit. Gyeon Duraflex vaatii AINA kineellisen kiillotuksen ennen asennusta. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto on mitattu 20tkm/vuosi.


GYEON Mohs+, kesto 60kk alk:799€

GYEON Mohs+ muodostaa ajoneuvosi pinnalle ennennäkemättömän kovan ja liukkaan pinnan. GYEON Mohs+ on markkinoiden kovin pinnoite ja se antaa ajoneuvollesi uskomattoman suojan! Tämä on sinun valintasi joka haluat autollesi vain parasta. Gyeon Mohs+ kesto on jopa yli 5v. GYEON Mohs+ kestää kaikki auton pinnoille tarkoitetut kemikaalit. GYEON Mohs+ vaatii AINA koneellisen kiillotuksen ennen asennusta. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto on mitattu 20tkm/vuosi.


GYEON Cancoat pro, kesto 12kk alk:189€

GYEON Cancoat PRO antaa erinomaisen suojan autollesi jopa 1 vuoden ajan. GYEON Cancoat PRO voidaan myös käyttää boostaamaan muiden GYEON pinnotteiden ominaisuuksia, sillä voidaan myös lisätä muiden pinnotteiden kestoa yli ilmoitettujen kestojen. GYEON Cancoat PRO tekee autose pinnalle likaa hylkivän ja erittäin liukkaan pinnan, se myös kestää kaikki autojen pinnoille tarkoitetut kemikaalit. Cancoat PRO voidaan asentaa ajoneuvoosi myös ilman erillistä kiilloitusta, mutta kiilloitus on aina suositeltavaa. Käsittely sisältää tarvittavat pesut. Pinnoitteen kesto mitattu 20tkm/vuosi.


Gyeon Wetcoat pikapinnoitus alk:50€ kesto yli 3kk

GYEON Wetcoat kevyspinnoite antaa nopean ja helpon suojan autollesi. GYEON Wetcoat voidaan asentaa käsittelemättömälle pinnalle tai boostaamaan olemassaolevaa vahaa/pinnoitetta. Käsittely sisältää perus pesun, raudan- pienpoisto veloitetaan erikseen mikäli sille on tarve.


Tuulilasin pinnoitus Stardust pcsg pinnoitteella alk:35€ kesto 12kk/20tkm

Auton lasipinnoille sadesuojaksi kehitetty lasipinnoite parantaa ajamisen turvallisuutta sateella. Stardust pcsg-käsittely suojaa autosi lasipintoja. Pinnoite pitää lasipinnat puhtaampana ja tahrattomana sekä parantaa olennaisesti näkyvyyttä. Suosittelemme lasin kiilloitusta ennen pinnoitteen asennusta jolloin saavutetaan maksimaalinen kesto ja paras lopputulos. Käsittely ei sisällä kiillotusta vaan se veloitetaan erikseen mikäli sille on tarve, käsittely sisältää käsiteltävän lasin pesun.


Kaikkien auton lasien pinnoitus alk:99€ kesto noin 12kk/20tkm

Auton lasipinnoille sadesuojaksi kehitetty lasipinnoite parantaa ajamisen turvallisuutta sateella. Stardust pcsg-käsittely suojaa autosi lasipintoja. Pinnoite pitää lasipinnat puhtaampana ja tahrattomana sekä parantaa olennaisesti näkyvyyttä. Suosittelemme lasin kiilloitusta ennen pinnoitteen asennusta jolloin saavutetaan maksimaalinen kesto ja paras lopputulos. Käsittely ei sisällä kiillotusta vaan se veloitetaan erikseen mikäli sille on tarve, käsittely sisältää käsiteltävän lasin pesun.


Vanteiden pinnoitus Stardust PCS5 pinnoitteella alk:150€ sarja

Vanteiden pinnoitus tekee vanteiden pesusta helppoa ja vaivatonta! Pinnoitettuun vanteeseen lika ei pinty/pala kiinni ja se on helppo pestä ja pitää puhtaana. 

Posti
Puhelu
Tietoja
Instagram